Mobile

Тарифа

Телеком корисник?
Најави се
Најави се
Со уред
Само тарифа

во Доверба 24

Mobile S
599ден.
месечно
5G
Интернет
2 GB
Разговори
Неограничени
Меѓународни
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Е-сметка
Вклучена
Mobile M
999ден.
месечно
5G
Промотивно
Интернет
20 GB
Разговори
Неограничени
Меѓународни
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Е-сметка
Вклучена
Unlimited
1,199ден.
месечно
5G
Вклучено со активирање преку Telekom MK App
Интернет
Неограничен
Разговори
Неограничени
Меѓународни
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Вклучен
Е-сметка
Вклучена
Ultra
1,799ден.
месечно
5G
Вклучено
Интернет
Неограничен
Разговори
Неограничени
Меѓународни
100 минути
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Вклучен
Е-сметка
Вклучена