Mobile

Тарифа

Телеком корисник?
Најави се
Најави се
Со уред
Само тарифа

во Доверба 24

Mobile S

599ден.
месечно
5G
Интернет
2̶ ̶G̶B̶ 6GB
Разговори
Неограничени
Меѓународни
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Е-сметка
Вклучена

Mobile M

999ден.
месечно
5G
Достапно со активирање преку Telekom MK App
Интернет
2̶0̶ ̶G̶B̶ 60GB
Разговори
Неограничени
Меѓународни
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Е-сметка
Вклучена

Unlimited

1,199ден.
месечно
5G
Вклучено со активирање преку Telekom MK App
Интернет
Неограничен
Разговори
Неограничени
Меѓународни
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Вклучен
Е-сметка
Вклучена

Ultra

1,799ден.
месечно
5G
Вклучено
Интернет
Неограничен
Разговори
Неограничени
Меѓународни
100 минути
SMS
Неограничени
MaxTV GO
Вклучен
Е-сметка
Вклучена