Mobile
,,

Онлајн попуст

Одбери го твојот нов смартфон и добиј супер попуст!

Бесплатна достава

Брза испорака до вашиот дом!

24/7

Безбедно купување во секое време, од секое место!

Заштедете повеќе со Телеком
Сакам да додадам и уред
Добивате најдобри цени и попусти за уредот!
Заштеди

Тарифа

Договор во
Доверба 24
2 GB
интернет
Mobile S
 • Разговори и SMS

  Неограничени

 •  
 • Е-сметка

  Вклучена

599 ден.
месечно
2̶0̶ GB
60 GB
интернет
Mobile M
 • 5G

  Достапно со активирање преку Telekom MK App

 • Разговори и SMS

  Неограничени

 • Е-сметка

  Вклучена

999 ден.
месечно
интернет
Unlimited
 • 5G

  Вклучено со активирање преку Telekom MK App

 • Разговори и SMS

  Неограничени

 • MaxTV GO

  Вклучен

 • Е-сметка

  Вклучена

1,199 ден.
месечно
интернет
Ultra
 • 5G

  Вклучено со активирање преку Telekom MK App

 • Разговори и SMS

  Неограничени

 • Меѓународни

  100 минути

 •  
 • MaxTV GO

  Вклучен

 • Е-сметка

  Вклучена

1,799 ден.
месечно
За повеќе детали прочитајте

Magenta Moments

Ви ја претставуваме Magenta Moments – нашата нова интернационална програма за наградување и поволности ексклузивно достапна за корисниците на Телеком. Уживајте во секој момент со Magenta Moments, достапна на апликацијата Telekom MK.

Телеком наградува

Учествувајте во дневното извлекување за T Phone 5G и во извлекувањето за главната награда - новата Opel Corsa. Регистрирајте се бесплатно во Magenta Moments преку апликацијата Telekom MK App и добијте 5 GB мобилен интернет и 500 Magenta Moments срца.

Често поставувани прашања

Mobile тарифи

Што добивам со Mobile тарифата?

Со Mobile тарифните модели добивате многу повеќе! Неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, многу повеќе мобилен интернет, можност за избор на екстра придобивки секој месец на Тelekom MK апликацијата, избор на мобилни телефони, таблети и други уреди по повластeна цена во Доверба 24.

Кои услови треба да ги исполнам за да нарачам нова линија во Mobile тарифа?

За да можете да нарачате нова линија/број во Mobile тарифа потребно е дa ги исполните условите наведени на следниов линк.

Дали треба да потпишам договор за нова линија / број во Mobile тарифата и колку време трае Договорот?

Треба да потпишете Договор за засновање претплатнички однос. Овој договор се склучува на неопределно време.

Како онлајн да нарачам нов број во Mobile тарифа?

Пристапете до Телеком онлајн продавницата, со одбирање на категоријата „Тарифи“, потоа од паѓачкото мени одберете ја поткатегоријата „Mobile“. На страницата за тарифи ќе ви се прикажат опции. Одберете ја тарифата којашто најмногу им одговара на вашите потреби и кликнете на копчето „Купете само тарифа“. На следниот екран ќе го видите вашиот избор, доколку сакате да го потврдите, кликнете на копчето „Продолжи“. Следен чекор е да се најавите со вашиот Телеком профил или, доколку сте нов корисник, одберете ја опцијата да продолжите без најава и кликнете на копчето „Продолжи“. Пополнете ги вашите лични податоци и одберете го бројот што најмногу ви се допаѓа. Потврдете и продолжете кон плаќање. По наплатата ќе добиете потврда на вашата е-адреса.

Што е Доверба 24?

Доверба 24 e договор за лојалност за корисниците на мобилни и интегрирани услуги на Македонски Телеком. Нуди повластени цени за купување мобилни телефони, таблети и други уреди за секоја мобилна линија поединечно во најсоодветната мобилна тарифа за вас. Доверба 24 предвидува склучување договор во времетраење од 24 месеци за користење на мобилните услуги.

Колку време трае Доверба 24?

Договорот за Доверба 24 е со времетрање од 24 месеци, започнува од моментот на купување на уредот по повластена цена.

Во кои Mobile тарифи е вклучен 5G?

5G е достапен со активирање преку Telekom MK App во:

 • Mobile Unlimited - вклучен во тарифата, без дополнителен надомест;
 • Mobile М – без дополнителен надомест во промотивниот период. Промоцијата трае ограничен временски период.

5G услугата можете да ја користите доколку се наоѓате во област со 5G покриеност и имате уред којшто поддржува 5G и има соодветна надградба на системот.

Како да активирам 5G во тарифата Mobile?

5G можете да активирате брзо и едноставно преку Telekom MK апликацијата.

Magenta Moments

Што е Magenta Moments?

Magenta Moments e интернационална дигитална програма за поволности и наградување ексклузивно достапна за корисниците на Македонски Телеком. До неа се пристапува преку Telekom MK мобилната апликација.

Кој може да користи Magenta Moments?

Сите корисници на Македонски Телеком кои се најавени на Telekom MK апликацијата може да имаат пристап, да креираат свој профил на Magenta Moments и да ги истражуваат и користат поволностите во Magenta Moments

Што значат срцата во Magenta Moments?

Срцата се немонетарна валута во Magenta Moments програмата, кои служат за анимација и забава на корисниците. Срцата кои ќе се собираат како дел од Magenta Moments, може да се користат за отклучување и активирање на ексклузивни понуди како и за учество во некои предизвици или игри во склоп на Magenta Moments програмата.

Како се пребаруваат понуди и поволности од партнери?

Корисиците на Magenta Moments можат да пребаруваат поволности од партнери во делот „Истражувај“ користејќи ги различните филтри по име на партнер, категорија, подкатегорија, град. Исто така, со помош на приказот на Мапа, корисниците може да ги пронајдат понудите и според географска локација.

Понудите ќе бидат променливи, со секојдневно посетување на Magenta Moments корисниците ќе бидат во тек со сите нови поволности и игри за нив

Каде се наоѓаат активираните и искористените поволности?

Сите активирани/отклучени кодови од поволности од партнерите, како и сите награди добиени на некоја од игрите во Magenta Moments, се наоѓаат во делот Мои понуди. Во секоја понуда ги има соодветните детали, до кога важи конкретниот код, како и кои услови треба да се исполнети за да се искористи поволноста.

Како се собираат срца во Magenta Moments?

Начинот на собирање на срца ќе биде прикажан како мисии кои корисникот треба да ги исполни. Мисиите се прикажани во делот „Собери повеќе срца“ кој се наоѓа кај корисничкиот профил на Magenta Moments. Македонски Телеком го задржува правото да воведува нови и да ги менува мисиите и предизвиците за корисниците со цел да се опфатат различни дигитални однесувања на корисникот на Telekom MK апликацијата.

Вкупно
Месечно
1,199 ден.
1
Изберете тарифа!
Поголема тарифа, поголем попуст на нов уред!
2
Изберете уред!
Вкупно
Месечно
1,199 ден.