Mobile
,,

Мобилни тарифи

Повеќе е секогаш подобро

Онлајн попуст
Одбери го твојот нов смартфон и добиј супер попуст!
Бесплатна достава
Брза испорака до вашиот дом!
24/7
Безбедно купување во секое време, од секое место!
Заштедете повеќе со Телеком
Сакам да додадам и уред
Добивате најдобри цени и попусти за уредот!
Заштеди

Тарифа

Договор во
Доверба 24
2 GB
интернет
Mobile S
 • Разговори

  Неограничени

 • SMS

  Неограничени

 • Е-сметка

  Вклучена

599 ден.
месечно
Детали
Повеќе информации(PDF)
 
20 GB
интернет
Mobile M
 • 5G

  Достапно со активирање преку Telekom MK App

 • Разговори

  Неограничени

 • SMS

  Неограничени

 • Е-сметка

  Вклучена

999 ден.
месечно
Детали
Повеќе информации(PDF)
 
интернет
Unlimited
 • 5G

  Вклучено со активирање преку Telekom MK App

 • Разговори

  Неограничени

 • SMS

  Неограничени

 • MaxTV GO

  Вклучен

 • Е-сметка

  Вклучена

1,199 ден.
месечно
Детали
Повеќе информации(PDF)
 
интернет
Ultra
 • 5G

  Вклучено со активирање преку Telekom MK App

 • Разговори

  Неограничени

 • Меѓународни

  100 минути

 • SMS

  Неограничени

 • MaxTV GO

  Вклучен

 • Е-сметка

  Вклучена

1,799 ден.
месечно
Детали
Повеќе информации(PDF)
 
За повеќе детали прочитајте

Често поставувани прашања

Mobile тарифи

Што добивам со Mobile тарифата?

Со Mobile тарифните модели добивате многу повеќе! Неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, многу повеќе мобилен интернет, можност за избор на екстра придобивки секој месец на Тelekom MK апликацијата, избор на мобилни телефони, таблети и други уреди по повластeна цена во Доверба 24.

Кои услови треба да ги исполнам за да нарачам нова линија во Mobile тарифа?

За да можете да нарачате нова линија/број во Mobile тарифа потребно е дa ги исполните условите наведени на следниов линк .

Дали треба да потпишам договор за нова линија / број во Mobile тарифата и колку време трае Договорот?

Треба да потпишете Договор за засновање претплатнички однос. Овој договор се склучува на неопределно време.

Како онлајн да нарачам нов број во Mobile тарифа?

Пристапете до Телеком онлајн продавницата, со одбирање на категоријата „Тарифи“, потоа од паѓачкото мени одберете ја поткатегоријата „Mobile“. На страницата за тарифи ќе ви се прикажат опции. Одберете ја тарифата којашто најмногу им одговара на вашите потреби и кликнете на копчето „Купете само тарифа“. На следниот екран ќе го видите вашиот избор, доколку сакате да го потврдите, кликнете на копчето „Продолжи“. Следен чекор е да се најавите со вашиот Телеком профил или, доколку сте нов корисник, одберете ја опцијата да продолжите без најава и кликнете на копчето „Продолжи“. Пополнете ги вашите лични податоци и одберете го бројот што најмногу ви се допаѓа. Потврдете и продолжете кон плаќање. По наплатата ќе добиете потврда на вашата е-адреса.

Што е Доверба 24?

Доверба 24 e договор за лојалност за корисниците на мобилни и интегрирани услуги на Македонски Телеком. Нуди повластени цени за купување мобилни телефони, таблети и други уреди за секоја мобилна линија поединечно во најсоодветната мобилна тарифа за вас. Доверба 24 предвидува склучување договор во времетраење од 24 месеци за користење на мобилните услуги.

Колку време трае Доверба 24?

Договорот за Доверба 24 е со времетрање од 24 месеци, започнува од моментот на купување на уредот по повластена цена.

Како да активирам 5G во тарифата Mobile?

5G можете да активирате брзо и едноставно преку Telekom MK апликацијата.

Вкупно
Месечно
999 ден.
1
Изберете тарифа!
Поголема тарифа, поголем попуст на нов уред!
2
Изберете уред!