Iphone 12 - Телеком онлајн продавница
,,
Екран
6,1"
Камера
12MP+12MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: Black
Меморија
64 GB
Цена на уред!
Со вклучен ДДВ.
- 28%
52,990 ден.
37,990 ден.

Технички карактеристики на уредот

Екран
 
 • Димензија - 6,1"
 
Камера
 
 • Камера задна – DUAL 12MP+12MP
 • Камера предна - 12 MP
 
Меморија
 
 • Меморија вкупно внатрешна - 64 GB
 • RAM меморија - 4 GB
   
Софтвер, хардвер
 
 • Оперативен систем - iOS 14
 
Мрежа и пренос на податоци
 
 • 5G - да
 • 4G - 300 Mbps
 • 3G - 42 Mbps
 • GPS - да
 • Wi-Fi - да
 • BLUETOOTH - да
 • NFC - да
 • USB-C - да
 
Тежина
 
 • Тежина - 164 g
 
Друго
 
 • Поддржана големина на SIM - nanoSIM
 • eSIM - да
 • Работи само со Телеком Sim - не
 • Македонско мени - да
 • Гаранција - 1 години
Вкупно
Вклучена претплата, цена на уред, попусти и ДДВ.
Еднократно
37,990ден.
Месечно
1,799ден.
Избрана тарифа!
1,799 ден.
Unlimited
Ultra 
Доверба 24
Избран уред!
iPhone 12
Вашиот нов смартфон