Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB - Black

Боја

Избрана боја: Black

Меморија

128 GB ден.

Цена на уред!

Со вклучен ДДВ.

- 30%
22,990 ден.

15,990 ден.

Технички карактеристики на уредот

Екран
 • Димензија - 6,5"
 
Камера
 
 • Камера задна – Triple: 64MP + 8MP + 5MP
 • Камера предна - 20 MP
 •  
Меморија
 • Меморија вкупно внатрешна - 128 GB
 • RAM меморија - 8 GB
   
Софтвер, хардвер
 
 • Капацитет на батерија - 4250 mAh
 • Процесор - Octa-core 
 • Оперативен систем - ANDROID OS 11.0
 • Полнач - да
 
Мрежа и пренос на податоци
 
 • 5G - да
 • 4G - 300 Mbps
 • 3G - 42 Mbps
 • GPS - да
 • Wi-Fi - да
 • Bluetooth - да
 • NFC - да
 • USB-C - да
 
Tежина
 
 • Тежина - 158 g
 
Друго
 • Поддржана големина на SIM - nanoSIM
 • Двојна SIM – да
 • Работи само со Телеком SIM – не
 • Македонско мени - да
 • Гаранција - 2 години

Вкупно

Вклучена претплата, цена на уред, попусти и ДДВ.

Еднократно
15,990ден.
Месечно
999ден.