Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 6 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 60 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,199 ден.
Unlimited
Вклучува: 5G вклучено со активирање преку Telekom MK App, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,799 ден.
Ultra
Вклучува: 5G вклучено, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Xiaomi Redmi 9AT
Xiaomi Redmi 9AT 32GB - Sky Blue
Еднократно
2,990 ден.
6,990 ден.
Samsung Galaxy A32
Онлајн попуст
Samsung Galaxy A32 - Blue
Еднократно
13,990 ден.
16,990 ден.
Redmi 10
Онлајн попуст
Redmi 10 64GB - Gray
Еднократно
7,990 ден.
11,990 ден.
SAMSUNG Galaxy A13
Онлајн попуст
SAMSUNG Galaxy A13 64GB Black
Еднократно
8,990 ден.
11,990 ден.
HUAWEI nova 9
Онлајн попуст
Еднократно
21,990 ден.
25,990 ден.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Онлајн попуст
Еднократно
19,990 ден.
22,990 ден.
Samsung Galaxy S21 FE 5G
Подарок
Еднократно
35,990 ден.
40,990 ден.
Redmi Note 11 Pro 5G
Еднократно
17,990 ден.
21,490 ден.
Alcatel 1S (2021)
Онлајн попуст
Еднократно
4,490 ден.
6,990 ден.
Motorola Edge 20 Lite
Еднократно
17,990 ден.
21,490 ден.