Припејд картички
,,

ОДБЕРЕТЕ ПРИПЕЈД

НА НАЈДОБРАТА МРЕЖА

Брза испорака до вашиот дом!
24/7 безбедно купување во секое време, од секое место!
Повеќе интернет!

Припејд картички

Договор во
Без договорна обврска
Препорачано
10 GB
интернет
Припејд картичка
 • Разговори

  Неограничени

 •  

   

 • SMS

  100 SMS

 • Преостанат кредит

  181 Ден.

399 ден.
Еднократно
10 GB
интернет
Припејд картичка

 

 

 

499 ден.
Еднократно
20 GB
интернет
Припејд картичка
 • Разговори

  Неограничени

 • Интернет Балкан роаминг пакет
1,299 ден.
Еднократно
За повеќе детали прочитајте

Често поставувани прашања

Припејд картички

Како да нарачам припејд SIM картичка?

Припејд SIM картичка можете да нарачате едноставно преку онлајн продавницата на Македонски Телеком, со одбирање на SIM картичката којашто сакате да ја купите. Следете ги чекорите и SIM картичка ќе ви пристигне на наведената адреса. Доставата е бесплатна.

Како да ја активирам припејд SIM картичката?

Припејд SIM картичката можете самите да ја активирате на следниот начин:

 1. 1. Од вашиот уред пристапете на reg.telekom.mk и следете ги чекорите или
 2. 2. Повикајте го бесплатниот број 1234 и следете ги упатствата.
На кој начин можам да ја надополнам мојата припејд сметка?
 1. 1. Надополнувањето на припејд сметката може да се врши преку мобилната апликација Телеком МК, преку веб страницата Плати онлајн, во продавниците и проширената продажна мрежа на Македонски Телеком, како и преку банкоматите на Стопанска и Тутунска банка.
 2. 2. Припејд сметката може да се надополни со електронски ваучери од различна вредност: 100, 150, 200, 250, 300, 590, 900 и 2000 денари со ДДВ.
Кои се моите поволности со надополнувањето?

Со секое надополнување на припејд сметката добивате различни поволности:

 1. 1. Намалени цени за разговори, SMS или интернет
 2. 2. COOL бонус (неограничени викенд разговори, SMS пораки или интернет).
Вкупно
Еднократно
399 ден.
1
Изберете тарифа!
Поголема тарифа, поголем попуст на нов уред!
Вкупно
Еднократно
399 ден.