Припејд картички
,,

ОДБЕРЕТЕ ПРИПЕЈД

НА НАЈДОБРАТА МРЕЖА

hero section

Бесплатна достава

Брза испорака до вашиот дом!

24/7

Безбедно купување во секое време, од секое место!

Повеќе интернет!

Припејд картички

Договор во
Без договорна обврска
Препорачано
10 GB
интернет
Припејд картичка
 • Разговори

  Неограничени

 •  

   

 • SMS

  100 SMS

 • Преостанат кредит

  181 Ден.

399 ден.
Еднократно
10 GB
интернет
Припејд картичка

 

 

 

499 ден.
Еднократно
20 GB
интернет
Припејд картичка
 • Разговори

  Неограничени

 • Интернет Балкан роаминг пакет
1,299 ден.
Еднократно
За повеќе детали прочитајте

Често поставувани прашања