Онлајн продавница

Купете уред од серијата Galaxy S23

и добијте модел со двојно поголемa меморија.

Период на промоцијата 2.2 - 9.2.2023

Супер попуст

Постпејд

Нов број и телефон

Припејд

Купи картичка

Мобилни телефони
Нов постпејд број