Мобилни уреди
,,
    Уреди

Уреди

Прикажаните цени се еднократни!
Препорачана тарифа
1,199 ден.
Unlimited
Unlimited 
Доверба 24
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА

Samsung Galaxy S23

Со 256 GB
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА

T Phone Pro 5G 2023 + Baseus TWS Black

Со 128 GB
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА

T Phone Pro 5G 2023 + Baseus TWS White

Со 256 GB
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА

SAMSUNG Galaxy A54 128GB

Со 128 GB
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА
5G

T Phone 5G 2023 + Baseus TWS White

Со 128 GB
5G

Xiaomi 13

Со 256 GB
4G

Motorola Moto E40

Со 64 GB
5G

SAMSUNG Galaxy A14 64GB

Со 64 GB
5G

T Tablet 5G

Со 128 GB

SAMSUNG Galaxy A04s

Со 32 GB
Препорачана тарифа
1,199 ден.
Unlimited
Unlimited 
Доверба 24