SAMSUNG Galaxy A54 - Телеком онлајн продавница
,,
SAMSUNG Galaxy A54 WhiteSAMSUNG Galaxy A54 White
Екран
6.4"
Камера
50+12+5MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: White
Меморија
128 GB ден.
Цена на уред
Со вклучен ДДВ.
- 39%
30,990 ден.
18,990 ден.

Начин на плаќање

Избери начин на плаќање
Еднократно
по комплетирање на нарачката
6
рати
12
рати
24
рати
Вкупно
Еднократно
18,990 ден.
Recurring
1,199 ден.
Препорачана тарифа
1,199 ден.
Unlimited
Unlimited 
Доверба 24
Вкупно
Еднократно
18,990 ден.
Recurring
1,199 ден.