Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 2 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 20 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,499 ден.
Mobile L
Вклучува: 50 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Филтер
showing 22 devices out of 22 Prices based on chosen tariff . Цени во одбраната тарифа
Xiaomi Redmi 9
Black Friday
Xiaomi Redmi 9 64gb - Sunset Purple
Еднократно
4,490 ден.
9,490 ден.
Motorola Moto E40
Motorola Moto E40 64GB - Pink Clay
Еднократно
5,990 ден.
9,990 ден.
Samsung Galaxy A12
Samsung Galaxy A12 64GB - Black
Еднократно
8,490 ден.
11,490 ден.
TCL 10L
Black Friday
TCL 10L 64GB - Artic White
Еднократно
8,990 ден.
11,990 ден.
TCL 20L
Black Friday
Еднократно
8,990 ден.
12,990 ден.
Samsung Galaxy A22
Black Friday
Еднократно
9,990 ден.
13,490 ден.
Motorola Moto G9 Plus
Black Friday
Еднократно
10,990 ден.
14,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Black Friday
Еднократно
11,990 ден.
15,490 ден.
Xiaomi Redmi Note 10S+Mi True Wireless Earphones 2
Еднократно
12,990 ден.
15,990 ден.
Xiaomi Mi 10T Lite
Еднократно
15,990 ден.
18,990 ден.
HUAWEI NOVA 8i
Еднократно
14,990 ден.
19,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Еднократно
15,990 ден.
20,290 ден.
OnePlus Nord CE 5G
Black Friday
Еднократно
17,990 ден.
22,990 ден.
Samsung Galaxy A52s
Еднократно
18,990 ден.
23,990 ден.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Black Friday
Еднократно
19,990 ден.
23,990 ден.
Xiaomi 11 Lite NE + Buds 3 Pro
Black Friday
Еднократно
21,990 ден.
25,990 ден.
OnePlus Nord 2 5G
Black Friday
Еднократно
21,990 ден.
26,990 ден.
Huawei nova 9 + FreeBuds 4
Еднократно
21,990 ден.
27,990 ден.
iPhone 12 Mini
Black Friday
Еднократно
45,990 ден.
48,990 ден.
Nokia 2.4
Онлајн недостапен
Еднократно
2,490 ден.
5,990 ден.
Samsung Galaxy A02S
Онлајн недостапен
Еднократно
6,490 ден.
9,145 ден.
Huawei P40 lite
Онлајн недостапен
Еднократно
8,990 ден.
12,000 ден.