Припејд картички
,,

Најдобрата припејд понуда

Неограничен интернет и разговори во Македонија и 3 GB роаминг.

hero section

Бесплатна достава

Брза испорака до вашиот дом!

24/7

Безбедно купување во секое време, од секое место!

Повеќе интернет!

Припејд картички

Договор во
Стандардни цени
летна понуда
50 + 50 GB
интернет
Припејд картичка
 • Разговори

  Неограничени

 •  

   

 • SMS

  100 SMS

 • Преостанат кредит

  99 Ден.

499 ден.
Еднократно
летна понуда
интернет
Припејд картичка
 • Разговори

  Неограничени

 • Интернет Балкан роаминг пакет
1,299 ден.
Еднократно
За повеќе детали прочитајте

Често поставувани прашања

Припејд картички

Како да нарачам припејд SIM картичка?

Припејд SIM картичка можете да нарачате едноставно преку онлајн продавницата на Македонски Телеком, со одбирање на SIM картичката којашто сакате да ја купите. Следете ги чекорите и SIM картичка ќе ви пристигне на наведената адреса. Доставата е бесплатна.

Како да ја активирам припејд SIM картичката?

Припејд SIM картичката можете самите да ја активирате на следниот начин:

 1. Од вашиот уред пристапете на reg.telekom.mk и следете ги чекорите или
 2. Повикајте го бесплатниот број 1234 и следете ги упатствата.

На кој начин можам да ја надополнам мојата припејд сметка?

 1. Надополнувањето на припејд сметката се врши со електронски ваучери од различна вредност: 100, 150, 200, 250, 300, 590, 900 и 2000 денари со ДДВ.
 2. Надополнувањето на припејд сметката може да се врши во продавниците на Македонски Телеком, преку веб страницата на Македонски Телеком, преку мобилната апликација Телеком МК, како и преку банкоматите на Стопанска и Тутунска банка.

Кои се моите поволности со надополнувањето?

Со секое надополнување на припејд сметката добивате различни поволности:

 1. Намалени цени за разговори, SMS или интернет
 2. COOL бонус (неограничени викенд разговори, SMS пораки или интернет).

Magenta Moments

Што е Magenta Moments?

Magenta Moments e интернационална дигитална програма за поволности и наградување ексклузивно достапна за корисниците на Македонски Телеком. До неа се пристапува преку Telekom MK мобилната апликација.

Кој може да користи Magenta Moments?

Сите корисници на Македонски Телеком кои се најавени на Telekom MK апликацијата може да имаат пристап, да креираат свој профил на Magenta Moments и да ги истражуваат и користат поволностите во Magenta Moments

Што значат срцата во Magenta Moments?

Срцата се немонетарна валута во Magenta Moments програмата, кои служат за анимација и забава на корисниците. Срцата кои ќе се собираат како дел од Magenta Moments, може да се користат за отклучување и активирање на ексклузивни понуди како и за учество во некои предизвици или игри во склоп на Magenta Moments програмата.

Како се пребаруваат понуди и поволности од партнери?

Корисиците на Magenta Moments можат да пребаруваат поволности од партнери во делот „Истражувај“ користејќи ги различните филтри по име на партнер, категорија, подкатегорија, град. Исто така, со помош на приказот на Мапа, корисниците може да ги пронајдат понудите и според географска локација.

Понудите ќе бидат променливи, со секојдневно посетување на Magenta Moments корисниците ќе бидат во тек со сите нови поволности и игри за нив

Каде се наоѓаат активираните и искористените поволности?

Сите активирани/отклучени кодови од поволности од партнерите, како и сите награди добиени на некоја од игрите во Magenta Moments, се наоѓаат во делот Мои понуди. Во секоја понуда ги има соодветните детали, до кога важи конкретниот код, како и кои услови треба да се исполнети за да се искористи поволноста.

Како се собираат срца во Magenta Moments?

Начинот на собирање на срца ќе биде прикажан како мисии кои корисникот треба да ги исполни. Мисиите се прикажани во делот „Собери повеќе срца“ кој се наоѓа кај корисничкиот профил на Magenta Moments. Македонски Телеком го задржува правото да воведува нови и да ги менува мисиите и предизвиците за корисниците со цел да се опфатат различни дигитални однесувања на корисникот на Telekom MK апликацијата.

Вкупно
Еднократно
499 ден.
1
Изберете тарифа!
Поголема тарифа, поголем попуст на нов уред!
Вкупно
Еднократно
499 ден.