SAMSUNG Galaxy A14 64GB
,,
SAMSUNG Galaxy A14 GreenSAMSUNG Galaxy A14 Green
Екран
6,6"
Камера
Triple:50+5+2MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: Green
Меморија
64 GB ден.
Цена на уред
Со вклучен ДДВ.
- 80%
12,490 ден.
2,490 ден.

Начин на плаќање

Избери начин на плаќање
Еднократно
по комплетирање на нарачката
6
рати
12
рати
24
рати
Вкупно
Еднократно
2,490 ден.
Recurring
1,299 ден.
Препорачана тарифа
Unlimited
Unlimited 
1,299 ден.
Доверба 24
Вкупно
Еднократно
2,490 ден.
Recurring
1,299 ден.