T Phone 5G - Телеком онлајн продавница
,,
Екран
6.5"
Камера
50MP +2MP+2MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: Blue
Меморија
128 GB
Цена на уред!
Со вклучен ДДВ.
- 100%
11,490 ден.
1 ден.

Технички карактеристики на уредот

Екран
 • Димензија - 6,5"
 
Камера
 • Камера задна – Triple:50MP +2MP+2MP
 • Камера предна - 5 MP 
 •  
Меморија
 
 • Меморија вкупно внатрешна - 128 GB
 • RAM меморија - 4 GB
   
Софтвер, хардвер
 • Капацитет на батерија - 4500 mAh
 • Процесор - Octa-core 
 • Оперативен систем - ANDROID OS 12.0 
Мрежа и пренос на податоци
 
 • 5G - да
 • 4G - 300 Mbps
 • 3G - да
 • GPS - да
 • Wi-Fi - да
 • BLUETOOTH - да
 • NFC - не
 • USB-C - да 
 • eSIM - не
 
Тежина
 • Тежина - 195 g
 
Друго
 • Поддржана големина на SIM - nanoSIM
 • Работи само со Телеком SIM – не
 • Македонско мени - да
 • Гаранција - 2 години
Вкупно
Вклучена претплата, цена на уред, попусти и ДДВ.
Еднократно
1ден.
Месечно
1,799ден.
Избрана тарифа!
1,799 ден.
Unlimited
Ultra 
Доверба 24
Избран уред!
T Phone 5G
Вашиот нов смартфон