Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 2 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 50 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,499 ден.
Mobile L
Вклучува: 60 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Филтер
17 уреди • Цени во одбраната тарифа
Nokia 2.4
Nokia 2.4 32 GB - Grey
Еднократно
2,490 ден.
5,990 ден.
Xiaomi Redmi 9AT
Xiaomi Redmi 9AT 32GB - Granite Gray
Еднократно
2,990 ден.
6,990 ден.
Samsung Galaxy A02S
Samsung Galaxy A02s 32GB - Black
Еднократно
6,490 ден.
9,145 ден.
Xiaomi Redmi 9
Xiaomi Redmi 9 64gb - Carbon Gray
Еднократно
4,490 ден.
9,490 ден.
Xiaomi Redmi 9T
Еднократно
6,990 ден.
10,990 ден.
Samsung Galaxy A12
Еднократно
8,490 ден.
11,490 ден.
TCL 10L
Еднократно
8,990 ден.
11,990 ден.
Huawei P40 lite
Еднократно
8,990 ден.
12,000 ден.
Motorola Moto G9 Plus
Еднократно
10,990 ден.
14,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 10S+Mi True Wireless Earphones 2
Еднократно
12,990 ден.
15,990 ден.
Samsung Galaxy A32
Еднократно
13,990 ден.
16,990 ден.
Xiaomi Mi 10T Lite
Еднократно
15,990 ден.
18,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Еднократно
15,990 ден.
20,290 ден.
Samsung Galaxy A51
Еднократно
18,990 ден.
20,490 ден.
Samsung Galaxy A52s
Еднократно
18,990 ден.
23,990 ден.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Еднократно
20,990 ден.
24,990 ден.
Nokia 3.4
Не е достапен
Еднократно
3,990 ден.
6,990 ден.