Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 2 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 100 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,199 ден.
Unlimited
Вклучува: 5G вклучено со активирање преку Telekom MK App, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,799 ден.
Ultra
Вклучува: 5G вклучено, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Онлајн попуст

Со 128 GB

20,490 ден.
10,990 ден.
Еднократно
Онлајн попуст

Со 128 GB

25,990 ден.
14,990 ден.
Еднократно

Со 128 GB

22,990 ден.
13,990 ден.
Еднократно

Со 64 GB

9,990 ден.
1,490 ден.
Еднократно

Со 64 GB

11,990 ден.
4,490 ден.
Еднократно

Со 64 GB

11,490 ден.
3,990 ден.
Еднократно

Со 128 GB

20,490 ден.
10,990 ден.
Еднократно

Со 32 GB

8,490 ден.
1,990 ден.
Еднократно
НОВО

Со 128 GB

13,990 ден.
6,990 ден.
Еднократно
Онлајн попуст

Со 128 GB

13,490 ден.
4,490 ден.
Еднократно