Мобилни уреди
,,
    Уреди

Уреди

Прикажаните цени се еднократни!
Препорачана тарифа
1,199 ден.
Unlimited
Unlimited 
Доверба 24
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА

T Phone Pro 5G 2023 + Baseus TWS Black

Со 128 GB
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА

T Phone Pro 5G 2023 + Baseus TWS White

Со 256 GB
НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЈА
5G

T Phone 5G 2023 + Baseus TWS White

Со 128 GB
5G

T Tablet 5G

Со 128 GB
Онлајн недостапен

T Phone 5G

Препорачана тарифа
1,199 ден.
Unlimited
Unlimited 
Доверба 24