Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 2 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 40 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,199 ден.
Mobile Unlimited
Вклучува: неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,799 ден.
Ultra
Вклучува: неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Филтер
13 уреди од 13 во избраната тарифа Цени во одбраната тарифа
Samsung Galaxy A52s
Празнична цена
Samsung Galaxy A52s 128GB - White
Еднократно
18,990 ден.
24,290 ден.
OnePlus Nord 2 5G
Празнична цена
OnePlus Nord 2 5G 128GB - Blue Hase
Еднократно
21,990 ден.
26,490 ден.
Samsung Galaxy A12
Празнична цена
Samsung Galaxy A12 64GB - White
Еднократно
8,490 ден.
10,990 ден.
Xiaomi Redmi 9AT
Xiaomi Redmi 9AT 32GB - Sky Blue
Еднократно
2,990 ден.
6,990 ден.
Motorola Moto E40
Празнична цена
Еднократно
5,990 ден.
9,990 ден.
TCL 10L
Еднократно
8,990 ден.
10,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Онлајн недостапен
Еднократно
11,990 ден.
14,490 ден.
OnePlus Nord CE 5G
Празнична цена
Еднократно
17,990 ден.
23,090 ден.
Samsung Galaxy A03s
Празнична цена
Еднократно
6,490 ден.
9,990 ден.
TCL 20L
Празнична цена
Еднократно
8,990 ден.
12,145 ден.
Samsung Galaxy A22
Еднократно
9,990 ден.
13,490 ден.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Онлајн недостапен
Еднократно
19,990 ден.
22,990 ден.
Motorola Moto G30
Онлајн недостапен
Еднократно
9,990 ден.
12,745 ден.