Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 2 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 20 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,199 ден.
Mobile Unlimited
Вклучува: 5G вклучено со активирање преку Telekom MK App, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,799 ден.
Ultra
Вклучува: 5G вклучено, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Redmi 10
Redmi 10 64GB - Gray
Онлајн недостапен
Еднократно
990 ден.
12,990 ден.
Xiaomi Redmi 9AT
Xiaomi Redmi 9AT 32GB - Granite Gray
Онлајн недостапен
Еднократно
1 ден.
6,990 ден.
SAMSUNG Galaxy A13
SAMSUNG Galaxy A13 64GB Black
Онлајн недостапен
Еднократно
1 ден.
11,990 ден.
HUAWEI nova 9
HUAWEI nova 9 128GB - Blue
Онлајн недостапен
Еднократно
16,990 ден.
27,990 ден.
Samsung Galaxy A32
Онлајн недостапен
Еднократно
4,990 ден.
16,990 ден.
Alcatel 1S (2021)
Онлајн недостапен
Еднократно
1 ден.
6,990 ден.
iPhone 13
Онлајн недостапен
Еднократно
46,990 ден.
60,990 ден.
Samsung Galaxy A52s
Онлајн недостапен
Еднократно
8,990 ден.
21,990 ден.
OnePlus Nord CE 5G
Онлајн недостапен
Еднократно
8,990 ден.
21,990 ден.
Redmi Note 11
Онлајн недостапен
Еднократно
990 ден.
13,490 ден.