Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 2 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 40 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,199 ден.
Mobile Unlimited
Вклучува: неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,799 ден.
Ultra
Вклучува: неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Филтер
9 уреди од 9 во избраната тарифа Цени во одбраната тарифа
Samsung Galaxy A52s
Празнична цена
Samsung Galaxy A52s 128GB - White
Еднократно
8,990 ден.
24,290 ден.
OnePlus Nord 2 5G
Празнична цена
OnePlus Nord 2 5G 128GB - Blue Hase
Еднократно
10,990 ден.
26,490 ден.
Samsung Galaxy A12
Празнична цена
Samsung Galaxy A12 64GB - White
Еднократно
1 ден.
10,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB - Interstellar Gray
Онлајн недостапен
Еднократно
1 ден.
14,490 ден.
OnePlus Nord CE 5G
Празнична цена
Еднократно
6,990 ден.
23,090 ден.
TCL 20L
Празнична цена
Еднократно
1 ден.
12,145 ден.
Samsung Galaxy A22
Еднократно
990 ден.
13,490 ден.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Онлајн недостапен
Еднократно
6,990 ден.
22,990 ден.
Motorola Moto G30
Онлајн недостапен
Еднократно
1 ден.
12,745 ден.