Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 6 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 60 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,199 ден.
Unlimited
Вклучува: 5G вклучено со активирање преку Telekom MK App, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,799 ден.
Ultra
Вклучува: 5G вклучено, неограничен интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.

Уреди

Samsung Galaxy A32
Онлајн попуст
Samsung Galaxy A32 - Blue
Еднократно
1 ден.
16,990 ден.
Redmi 10
Онлајн попуст
Redmi 10 64GB - Gray
Еднократно
1 ден.
11,990 ден.
SAMSUNG Galaxy A13
Онлајн попуст
SAMSUNG Galaxy A13 64GB Black
Еднократно
1 ден.
11,990 ден.
HUAWEI nova 9
Онлајн попуст
HUAWEI nova 9 128GB - Blue
Еднократно
13,990 ден.
25,990 ден.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Онлајн попуст
Еднократно
10,990 ден.
22,990 ден.
Samsung Galaxy S21 FE 5G
Подарок
Еднократно
25,990 ден.
40,990 ден.
Redmi Note 11 Pro 5G
Еднократно
21,490 ден.
Motorola Edge 20 Lite
Еднократно
9,990 ден.
21,490 ден.
OnePlus Nord CE 5G
Онлајн попуст
Еднократно
8,990 ден.
21,490 ден.
Samsung Galaxy A52s
Онлајн попуст
Еднократно
7,990 ден.
21,490 ден.