Уреди
Одбрана тарифа
599 ден.
Mobile S
Вклучува: 1,5 GB интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS пораки во мрежата на Телеком, Е-сметка.
999 ден.
Mobile M
Вклучува: 15 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, Е-сметка.
1,499 ден.
Mobile L
Вклучува: 25 GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки кон сите домашни мрежи, 100 минути кон меѓународни мрежи, Е-сметка, Stream On, MaxTV GO.

Уреди

Филтер
16 уреди • Цени во одбраната тарифа
Xiaomi Redmi 9AT
Xiaomi Redmi 9AT 32GB - Granite Gray
Еднократно
1 ден.
6,990 ден.
Motorola Moto G9 Play + TWS Motobuds
Motorola Moto G9 Play 64GB - Forest Green
Еднократно
1 ден.
8,990 ден.
Nokia 2.4
Nokia 2.4 32 GB - Grey
Еднократно
1 ден.
5,990 ден.
CAT B35
Cat B35
Еднократно
1 ден.
4,990 ден.
Nokia 3.4
Супер попуст
Еднократно
1 ден.
6,990 ден.
Xiaomi Redmi 9
Супер попуст
Еднократно
990 ден.
9,990 ден.
Samsung Galaxy A02S
Еднократно
1,490 ден.
9,145 ден.
Huawei P smart 2021
Супер попуст
Еднократно
1,990 ден.
10,490 ден.
Samsung Galaxy A12
Еднократно
3,490 ден.
11,490 ден.
Huawei P40 lite
Еднократно
4,990 ден.
12,000 ден.
Motorola Moto G9 Plus
Еднократно
6,990 ден.
13,990 ден.
Xiaomi Redmi Note 10S
Еднократно
6,990 ден.
15,990 ден.
Samsung Galaxy A32
Еднократно
8,990 ден.
18,290 ден.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Еднократно
9,990 ден.
19,990 ден.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Еднократно
15,990 ден.
24,990 ден.
Apple iPhone 11
Еднократно
32,990 ден.
41,990 ден.