Мобилни уреди
,,
    Уреди

Уреди

Прикажаните цени се еднократни!
Препорачана тарифа
Unlimited
Unlimited 
1,299 ден.
Доверба 24
подарок пешкир
SAMSUNG Galaxy A55 128GBSAMSUNG Galaxy A55 128GB

SAMSUNG Galaxy A55 128GB

Со 128 GB
30,990 ден.
21,990 ден.
Еднократно
подарок пешкир
5G
T Phone 2 5G 128GBT Phone 2 5G 128GB

T Phone 2 5G 128GB

Со 128 GB
13,990 ден.
3,490 ден.
Еднократно
подарок пешкир
T Phone 2 Pro 5G 256GB Azurite BlueT Phone 2 Pro 5G 256GB Azurite Blue

T Phone 2 Pro 5G 256GB Azurite Blue

Со 256 GB
17,490 ден.
5,990 ден.
Еднократно
подарок пешкир
5G
SAMSUNG Galaxy A14 64GBSAMSUNG Galaxy A14 64GB

SAMSUNG Galaxy A14 64GB

Со 64 GB
12,490 ден.
2,490 ден.
Еднократно
подарок пешкир
5G

T Phone Pro 5G 2023

Со 256 GB
15,490 ден.
3,990 ден.
Еднократно
подарок пешкир

Redmi 12 128GB

Со 128 GB
11,890 ден.
3,790 ден.
Еднократно
подарок пешкир
5G

T Phone 5G 2023

Со 128 GB
11,990 ден.
1,490 ден.
Еднократно
подарок пешкир

Redmi Note 12

Со 128 GB
12,490 ден.
Еднократно
подарок пешкир
5G

Redmi Note 12 Pro 5G

Со 128 GB
23,290 ден.
12,290 ден.
Еднократно
подарок пешкир

SAMSUNG Galaxy A05s

Со 64 GB
9,990 ден.
1,990 ден.
Еднократно
Препорачана тарифа
Unlimited
Unlimited 
1,299 ден.
Доверба 24