Redmi Note 12 - Телеком онлајн продавница
,,
Redmi Note 12 GreyRedmi Note 12 Grey
Екран
6,67"
Камера
50MP+8MP +2MP
Боја
Избрана боја: Grey
Меморија
128 GB ден.
Цена на уред
Со вклучен ДДВ.
12,490 ден.

Начин на плаќање

Избери начин на плаќање
Еднократно
по комплетирање на нарачката
6
рати
12
рати
24
рати
Вкупно
Еднократно
12,490 ден.
Recurring
1,299 ден.
Препорачана тарифа
Unlimited
Unlimited 
1,299 ден.
Доверба 24
Вкупно
Еднократно
12,490 ден.
Recurring
1,299 ден.