Redmi Note 12 Pro 5G - Телеком онлајн продавница
,,
Redmi Note 12 Pro BlackRedmi Note 12 Pro Black
Екран
6,67"
Камера
50MP+8MP +2MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: Black
Меморија
128 GB ден.
Цена на уред
Со вклучен ДДВ.
- 47%
23,290 ден.
12,290 ден.

Начин на плаќање

Избери начин на плаќање
Еднократно
по комплетирање на нарачката
6
рати
12
рати
24
рати
Вкупно
Еднократно
12,290 ден.
Recurring
1,299 ден.
Препорачана тарифа
Unlimited
Unlimited 
1,299 ден.
Доверба 24
Вкупно
Еднократно
12,290 ден.
Recurring
1,299 ден.