SAMSUNG Galaxy A25 - Телеком онлајн продавница
,,
SAMSUNG Galaxy A25 5G BlackSAMSUNG Galaxy A25 5G Black
Екран
6.5"
Камера
50MP+8MP+2MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: Black
,
Меморија
128 GB ден.
Нема на залиха
Цена на уред
Со вклучен ДДВ.
- 47%
18,990 ден.
9,990 ден.

Начин на плаќање

Избери начин на плаќање
Еднократно
по комплетирање на нарачката
6
рати
12
рати
24
рати
Вкупно
Еднократно
9,990 ден.
Recurring
1,299 ден.
Препорачана тарифа
Unlimited
Unlimited 
1,299 ден.
Доверба 24
Вкупно
Еднократно
9,990 ден.
Recurring
1,299 ден.