T Phone 5G 2023 - Телеком онлајн продавница
,,
T Phone 5G 2023 + Baseus TWS WhiteT Phone 5G 2023 + Baseus TWS White
Екран
6.5"
Камера
50MP +2MP+2MP
Мрежа
5G
Боја
Избрана боја: Grey
Меморија
128 GB ден.
Цена на уред
Со вклучен ДДВ.
- 88%
11,990 ден.
1,490 ден.

Начин на плаќање

Избери начин на плаќање
Еднократно
по комплетирање на нарачката
6
рати
12
рати
24
рати
Вкупно
Еднократно
1,490 ден.
Recurring
1,199 ден.
Препорачана тарифа
1,199 ден.
Unlimited
Unlimited 
Доверба 24
Вкупно
Еднократно
1,490 ден.
Recurring
1,199 ден.